ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Κίμων Α. Ταμπαρόπουλος

Πλαστικός Χειρουργός
Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής
Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών
European Board of Plastic Surgery Certified

Λειτουργώ το ιδιωτικό μου ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής στην Αθήνα από το 2008 με ισχυρή προσήλωση στην ασφαλή άσκηση της ιατρικής και τις νεότερες εξελίξεις στο χώρο της πλαστικής χειρουργικής.

Είμαι πιστοποιημένος με τίτλο ειδικότητας Πλαστικής Χειρουργικής κατόπιν εξετάσεων της Ελληνικής Δημοκρατίας και πιστοποιημένος κατόπιν εξετάσεων από την Ευρωπαική Επιτροπή Πλαστικής Χειρουργικής – Fellow of the European Boards of Plastic Surgeon που αποτελεί και διάκριση ποιότητας (Quality Recognition).

Είμαι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής από το 2008 (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ)

Είμαι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου στη Μ.Βρεττανία με άδεια εξάσκησης της Πλαστικής Χειρουργικής (GMC Plastic Surgery Register)

Εργάζομαι στο Πολεμικό Ναυτικό από το 1996 ως Υγειονομικός Αξιωματικός και από το 2007 ως Πλαστικος Χειρουργός στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Έχω συμμετάσχει σε σειρά Ελληνικών και Ξένων συνεδρίων που αφόρουν την ειδικότητα της Πλαστικής Χειρουργικής με ομιλίες και είμαι συγγραφέας σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά της ειδικότητας.
Χειρουργώ σε ιδιωτικές κλινικές των Αθηνών που τηρούν αυστηρές προδιαγραφές για την υγεία και την ασφάλεια των νοσηλευομένων.
Στις περισσότερες αισθητικές επεμβασεις χρησιμοποιώ τοπική αναισθησία και ελαφριά ενδοφλέβια αναλγησία κα έτσι δεν απαιτούνται τα εισπνεόμενα αέρια της γενικής νάρκωσης. Αυτή η πρακτική εξασφαλίζει στον ασθενή άνεση και γρήγορη ανάρρωση. Γενικά οι αθενείς που διαχειρίζομαι μπορούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους την ίδια ημέρα χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία.
Ειδικεύτηκα μετά το πτυχίο μου από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονικης και για 8 χρόνια στην γενική και στην πλαστική χειρουργική σε πολλά νοσηλευτικά ιδρύματα των Αθηνών και της περιφέρειας και συγκεκριμένα στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης, στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραία “Μεταξά”, στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Γ.Γεννημάτας” και στο Νοσοκομείο Παίδων “Η Αγία Σοφία”.
Μετεκπαιδεύτηκα και εργάστηκα στην Μ. Βρεττανία μετά την λήψη της ειδικότητας για 2 χρόνια σε μεγάλα κέντρα Πλαστικής Χειρουργικής και συγκεκριμένα στο St.Andrews Center for Plastic Surgery and Burns, του νοσοκομείου Broomfield στο Chelmsford, Essex και στο Great Ormond Street Hospital for Children, London.
Έχω εθελοντική προσφορά ως ιατρός αγώνων στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας 2004 και στην πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής των κατοίκων των Νησιών του Ανατολικού Αιγαίου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση: Παπαδιαμαντοπούλου 69 115 27, Ιλίσια, Αθήνα
Διεύθυνση 2: Αβέρωφ 7, 35100, Λαμία

Τηλέφωνο: 210 77 52 872
Τηλέφωνο 2: 22 310 47 805
Κινητό Τηλέφωνο: 6937 014215

Email: info@tamparopoulos.gr

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

THERAPIS GEN. HOSPITAL

MEDITERRANEO HOSPITAL

SOCIAL MEDIA

ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΕΛΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Ιατρείο 1

ΧΑΡΤΗΣ

Ιατρείο 2