Η χειρουργική επέμβαση: Συσφίγγει το χαλαρό ή κρεμμάμενο δέρμα γύρω από τα χέρια, γνωστό και ως “φτερά νυχτερίδας,” που εμφανίζεται  μετά από μαζική απώλεια βάρους ή λόγω της γήρανσης του δέρματος.
Μέσο κόστος: $ 8.350 στην Αμερική
Διάρκεια χειρουργείου: 2 ώρες
Ο χρόνος αποκατάστασης: 2-3 ημέρες, αν έχετε μια δουλειά γραφείου, 10 ημέρες για να επιστρέψετε στην οδήγηση και την φυσιολογική σας δραστηριότητα.  Απαγορεύεται να σηκώνετε βάρη για ένα μήνα και οι ουλές μειώνονται σε 6 μήνες.
Το εντυπωσιακό : “Είναι μια χειρουργική επέμβαση που επιφέρει μεγάλη αλλαγή στην ζωή και την καθημερινότητά σας, όταν πραγματικά την χρειάζεσαι», μια γυναίκα γράφει. Άλλες γυναίκες στις αξιολογήσεις τους γράφουν: «η σωστώτερη απόφαση που έχω πάρει στη ζωή μου” και “όχι άλλα φτερά νυχτερίδας!” Η επέμβαση αυτή προσφέρει μια μεγάλη ώθηση στην αυτοεκτίμηση των γυναικών που αισθάνονταν άβολα με το δέρμα τους μετά από δραματική απώλεια βάρους. “Μου αρέσουν τα νέα αδύνατα κοριτσίστικα χέρια μου!” ακούγεται από μια άλλη γυναίκα.
Οι δυσκολίες: «Τα χέρια μου έμοιαζαν λίγο με λουκάνικα μετά την επέμβαση», μια γυναίκα γράφει, συνοψίζοντας το πιο τραυματικό μέρος της εμπειρίας της. Αυτή η διαδικασία έχει έναν από τους μικρότερους χρόνους αποκατάστασης, αλλά μπορεί να έχει και κάποια άσχημα στάδια. “Το χειρότερο ήταν ότι είχα κάποια ράμματα να  βγαίνουν πολύ κοντά  στους αγκώνες μου, περίπου έναμιση μήνα μετά το χειρουργείο. Πήρα δύο εβδομάδες άδεια. Για περίπου μία εβδομάδα περπατούσα σαν μούμια, δύο εβδομάδες τα χέρια μου είχαν οίδημα στο τέλος της ημέρας, και για τρεις εβδομάδες δεν μπορούσα να σηκώσω τα χέρια μου πάνω από το κεφάλι μου. ” Μια άλλη γυναίκα είναι πιο κυνική: ” Ο χειρουργός μου σήκωσε το δέρμα που φούσκωνε πάνω από το πίσω μέρος του σουτιέν γι’αυτό η τομή πήγε στην μασχάλη μου, έτσι τώρα δεν ανησυχώ για το ξύρισμα στις μασχάλες. Μπορείς να το δεις σαν Bonus! Κάπου κερδίζεις και κάπου χάνεις”.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Επικοινωνήστε μαζί μου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση: Παπαδιαμαντοπούλου 69 115 27, Ιλίσια, Αθήνα
Διεύθυνση 2: Αβέρωφ 7, 35100, Λαμία

Τηλέφωνο: 210 77 52 872
Τηλέφωνο 2: 22 310 47 805
Κινητό Τηλέφωνο: 6937 014215

Email: info@tamparopoulos.gr

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

THERAPIS GEN. HOSPITAL

MEDITERRANEO HOSPITAL

SOCIAL MEDIA

ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΕΛΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Ιατρείο 1

ΧΑΡΤΗΣ

Ιατρείο 2