ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑ

Η μόνο- δι- ή τριπολική ραδιοασυχνότητα (RF) προκαλεί σύσφιξη του δέρματος σε βάθος χωρίς να προκαλεί ερεθισμό στην επιδερμίδα και χωρίς να χρειάζεται αποθεραπεία ή απουσία από κοινωνικές υποχρεώσεις. Χρειάζονται τουλάχιστον 3 με 6 συνεδρίες που μπορούν να εφαρμοστούν σε στομάχι, βραχίονες(μπράτσα), οβάλ προσώπου, λαιμό, μηρούς, γλουτούς, γόνατα. Η εφαρμογή της ραδιοσυχνότητας λειτουργεί και σαν επικουρική θεραπεία για απομάκρυνση οιδημάτων ή εκχυμώσεων(μελανιές) μετά από οποιαδήποτε αισθητική χειρουργική επέμβαση. Η βάση των θεραπειών με τη ραδιοσυχνότητα οφείλεται στην ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου στο δέρμα από τον ίδιο τον οργανισμό.

Λειτουργούν σε διαφορετικά επίπεδα :

Σαν αναπλήρωση όγκου : όταν υπάρχει ατροφία στο υποδόριο στρώμα του δέρματος ή απώλεια λίπους στο πρόσωπο.

Επιφανειακότερα : για την διόρθωση των ρυτίδων ή των βαθύτερων πτυχών του δέρματος (π.χ ρινοπαρειακές αύλακες)
Συχνά οι δύο πιο πάνω κατηγορίες συνδυάζονται συμβάλλοντας στη διόρθωση του γηρασμένου προσώπου και να χαρίσουν μια ανανεωμένη εμφάνιση (π.χ γύρω από τα μάτια για τους μαύρους κύκλους)

Τα περισσότερα ενέσιμα που χρησιμοποιούνται είναι απορροφήσιμα π.χ υαλουρονικό οξύ έχουν όμως διαφορετικές πυκνότητες όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω

Η βουτυλινική τοξίνη είναι ένα φάρμακο φυσικής προέλευσης που χρησιμοποιείται επιτυχώς για πάνω από 20 χρόνια. Βοηθάει χιλιάδες ασθενείς ανά τον κόσμο, παιδιά και ενήλικες που πάσχουν από οφθαλμολογικές διαταραχές (στραβισμός), νευρολογικές διαταραχές(παιδική ιπποποδία, σπαστικότατα, ραιβόκρανο) και δερματολογικές διαταραχές (υπεριδρωσία).

Για πάνω από 15 χρόνια η βουτυλινική τοξίνη χρησιμοποιείται στην εξάλειψη των δυναμικών ρυτίδων της έκφρασης του προσώπου.
Η βουτυλινική τοξίνη διαφέρει από τις άλλες θεραπείες για τις ρυτίδες γιατί δρα στους μυς που είναι υπεύθυνοι για την εμφάνιση των. Στην ουσία οι δυναμικές ρυτίδες του μετώπου, του μεσόφρυου και στην άκρη του ματιού( πόδι της χήνας) προκαλούνται από την επαναλαμβανόμενη σύσπαση συγκεκριμένων μυών. Η βουτυλινική τοξίνη μειώνει την σύσπαση των μυών και έτσι οι ρυτίδες σιγά σιγά σβήνουν από το πρόσωπο.

Για την θεραπεία δεν χρειάζεται αναισθησία και η ένεση γίνεται με λεπτή βελόνα στα δια΄φορά σημεία του προσώπου αφήνοντας μικρές ποσότητες του φαρμάκου. Η επιστροφή στις κοινωνικές δραστηριότητες και την εργασία είναι άμεση αποφεύγοντας για τις πρώτες 4-5 ώρες μετά την θεραπεία να κάνουμε μασάζ στην περιοχή των ενέσεων, να μην ξαπλώσουμε και να μην σκύβουμε.

Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά από την τέταρτη ημέρα και βελτιστοποιοιύνται μεταξύ 10ης και 15ης ενώ η διάρκεια τους είναι 4 με 6 μήνες και ανάλογα με τον ασθενή. Η τακτική επανάληψη της θεραπείας επιμηκύνει και την δράση του φαρμάκου δηλαδή κάθε 4 μήνες τον πρώτο χρόνο και στη συνέχει κάθε 6 μήνες.
Το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό με τις ρυτίδες να εξαφανίζονται και παράλληλα διατηρείται η εκφραστικότητα στο πρόσωπο με τη συνολική εικόνα να εκπέμπει ακτινοβολία.

Η θεραπεία απευθύνεται σε όλους και ειδικότερα σε όσους θέλουν να απαλλαγούν από σημάδια στο πρόσωπο έντονης εκφραστικότητας ή ανυσηχίας. Είναι μια θεραπεία που απομακρύνει τις ρυτίδες από το πρόσωπο και παράλληλα του χαρίζει λάμψη φυσική εικόνα και έκφραση.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Επικοινωνήστε μαζί μου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση: Παπαδιαμαντοπούλου 69 115 27, Ιλίσια, Αθήνα
Διεύθυνση 2: Αβέρωφ 7, 35100, Λαμία

Τηλέφωνο: 210 77 52 872
Τηλέφωνο 2: 22 310 47 805
Κινητό Τηλέφωνο: 6937 014215

Email: info@tamparopoulos.gr

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

THERAPIS GEN. HOSPITAL

MEDITERRANEO HOSPITAL

SOCIAL MEDIA

ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΕΛΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Ιατρείο 1

ΧΑΡΤΗΣ

Ιατρείο 2